Leuk dat je even komt kijken wie ik ben.

Mijn naam is Michiel Erdtsieck.

Amsterdam is mijn geboorteplaats, mijn vader werkte als instructeur bij de KLM, mijn moeder als leerkracht in het basisonderwijs.

De Randstad is grotendeels waar ik heb gewoond. Als opgroeiend kind heb ik veel mogen reizen en ben ik in contact gekomen met veel verschillende culturen.

Op mijn 25ste  heb ik een jaar gewoond en gewerkt in Australië en nog een aantal maanden door Azië gereisd.

Ik ben werkzaam geweest in het regulier en speciaal basis onderwijs.

Daarnaast heb ik commerciële ervaring opgedaan in Nederland en Australië binnen verschillende sectoren zoals:

Personen vervoer, MKB, toerisme, productie en dienstverlening. 

Naast mijn werk als ZZP’er zet ben ik part-time werkzaam bij stichting Ons Tweede Thuis. Een stichting voor mensen met een beperking.

Een aantal jaren heb ik daar kinderen met moeilijk verstaanbaar gedrag  en volwassenen met diverse beperkingen begeleid. Later kwam daar ook mensen met NAH bij.

Op eigen locaties, zoals een kinderdiensten centrum, een cadeauwinkel- atelier, een repro- en licht industrieel afdeling een keuken/cateraar, verschillende creatieve dagbestedingsprojecten en een revalidatie centrum.

Mijn specialisaties liggen vooral in het begeleiden van cliënten met psychische problemen, een stoornis in het autistische spectrum en of met ernstig probleemgedrag.

Ik zet mijn kwaliteiten graag in voor projecten die als doel hebben de connectie tussen het bedrijfsleven, onderwijs en de zorg te versterken.

Momenteel geef ik dat vorm door het opzetten van werkprojecten waarbij cliënten onder begeleiding kunnen werken bij externe lokale bedrijven.

Ik ben een veelzijdig, innovatief, verbindend en creatief persoon.

Deze veelzijdigheid en creativiteit stroomlijn ik via de volgende kanalen.

Cross Multi Media

Via dit creatieve bureau zet ik mijn kennis en digitale talenten in voor jou op het gebied van marketing en communicatie.

Ik maak daarbij gebruik van (web)video’s, (foto)presentaties, grafische vormgeving, websites, social media en webvideomarketing.

Je kunt me inhuren voor advies of scholing. Desgewenst kan ik het ook verzorgen.

Verteller / Acteur / Presentator

Met of zonder multi-media vertel ik verhalen rond een thema. Deze verhalen zetten aan tot denken, brengen inzicht of verandering.

Ik heb een aantal thema’s op de plank liggen maar ik kan ook thema’s die door jou worden aangedragen behandelen.

Daarnaast kan ik als karikatuur jouw verhaal of thema onder de aandacht brengen zodat deze goed blijft hangen bij je publiek. 

Ieder heeft een verhaal

Iedereen heeft een verhaal. Verhalen verbinden en verhalen verduidelijken.

In kleine of grote kring vertel ik mijn levensverhaal en creëer zo platform voor bijzondere gesprekken om onder andere levens-ervaringen met elkaar te delen.

Zo maak ik de weg vrij voor een veilige omgeving waar openheid,  kwets-baarheid en daardoor verbinding en betrokken-heid ontstaat.

Kinderbijbel verhalen

Het evangelie eenvoudig verteld in beeld en geluid. Onder deze naam maak ik eenvoudige Bijbel-animatie filmpjes.

Ook ben ik als Bijbel-verteller uit te nodigen voor scholen, kinderkampen, bijeenkomsten en kerken.

CONTACT

Leuk dat je contact met me opneemt! Je hoort zo gauw mogelijk van mij.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search