Michiel Erdtsieck

"Hoi, leuk dat je even komt kijken wie ik ben.
Mijn naam is Michiel Erdtsieck.

Amsterdam is mijn geboorteplaats, mijn vader werkte als instructeur bij de KLM, mijn moeder als leerkracht in het basisonderwijs.

De Randstad is grotendeels waar ik heb gewoond. Als opgroeiend kind heb ik veel mogen reizen en ben ik in contact gekomen met veel verschillende culturen.

Op mijn 25ste  heb ik een jaar gewoond en gewerkt in Australië en nog een aantal maanden door Azië gereisd.

Ik ben werkzaam geweest in het onderwijs.

Daarnaast heb ik commerciële ervaring opgedaan in Nederland en Australië binnen verschillende sectoren zoals:

Personen vervoer, MKB, toerisme, productie en dienstverlening. 

Samen met mijn vrouw heb ik ervaring opgedaan in de sociale hulpverlening en zijn wij initiator geweest van verschillende kleinschalige hulpacties in Roemenië.

Momenteel werk ik part-time bij stichting Ons Tweede Thuis voor mensen met een beperking. Ik werk daar met kinderen en volwassenen met heel diverse beperkingen. Op verschillende locaties zoals kinderdagcentra, werkcentra en een cadeau-winkel/atelier.

Daarnaast zet ik mijn in voor het bedrijfsleven en stichtingen via mijn eigen creatieve bureau Cross Multi Media.

Op geheel eigen wijze geef ik bijbels-onderwijs voor kinderen. Spreek ik voor tieners en volwassen over het dagelijks geloofsleven. 


Ik ben een veelzijdig, innovatief, verbindend en creatief persoon. Deze veelzijdigheid en creativiteit stroomlijn ik via de volgende kanalen."


Cross Multi Media

Via dit creatieve bureau zet ik mijn kennis en digitale talenten in voor jou op het gebied van marketing en communicatie.

Ik maak daarbij gebruik van (web)video's, (foto)presentaties, grafische vormgeving, websites, social media en webvideomarketing. In de vorm van advies of scholing. Desgewenst kan ik het ook verzorgen.

Teken workshop voor mensen die niet kunnen tekenen

"Ik kan niet tekenen workshop"  Een leuke en verrassende workshop waarbij jij en je collega's versteld zullen staan van jullie eigen teken talenten.

Verteller / Acteur

Vaak op een inter-actieve manier, met of zonder multi media vertel ik verhalen rond een thema. Deze verhalen zetten aan tot denken, brengen inzicht of verandering. Ik heb een aantal thema's op de plank liggen maar ik kan ook thema's die door jou worden aangedragen behandelen. Daarnaast kan ik als karikatuur jouw verhaal of thema onder de aandacht brengen zodat deze goed blijft hangen bij je publiek. 

Ieder heeft een verhaal

Iedereen heeft een verhaal. Verhalen verbinden en verhalen verduidelijken. In kleine of grote kring vertel ik mijn levensverhaal en creëer zo platform voor bijzondere gesprekken om onder andere levenservaringen met elkaar te delen. Zo maak ik de weg vrij voor een veilige omgeving waar openheid,  kwetsbaarheid en daardoor verbinding en betrokkenheid ontstaat.

 

Kinder bijbel verhalen

Het evangelie eenvoudig verteld in beeld en geluid. Onder deze naam maak ik eenvoudige Bijbel-animatie filmpjes die uitgebracht worden op dvd/usbstick en mediaplatforms.

Ook ben ik als Bijbel-verteller uit te nodigen voor scholen, bijeenkomsten en kerken.

Contact Us

Neem contact met mij op via de mail en ik zal u zo spoedig mogelijk beantwoorden. Bedankt!

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search